Dressyr

Idag blev det dressyr för fröken B. :-) Hon var ganska spänd idag, men så var jag. Jag var inte riktigt peppad för dressyr, men jag hade inget bättre för mig. Satte inte upp kraven så högt utan tänkte att det fick lite gå som det ville. :-) Hon var som sagt spänd och blev rätt hetsig emellanåt. Men vi löste och kom ur det rätt bra. :-)

Får henne att jobba super i galoppen, och även traven bitvis, med det nya tänket från förra dressyrlektionen. Främst vänster galopp är galet fin. Höger var lite svårare idag då hon gärna blir fyrtaktig. Hon ställer gärna utåt/går rakriktad, samt skjuter mig till vänster. Dvs det blir superjobbigt för henne att forma sig och sätta under höger bakben. Men bitvis så! :-) Hon bröt till och med av för att det var så jobbigt. Avslutade när det gick rätt bra. Sen var hon superspänd i traven. Tog en lång skrittpaus och sen travade jag av henne hemma på travbanan och då var hon väldigt avslappnad och tillfreds. Så det blev ett bra avslut! :-)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vad roligt att det gick bra =)

2012-03-30 @ 09:02:50
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: linda

Ja men jag vill ha det, 200 inkl frakt? låter det fair? sätter in det isf om jag får konto nr :)

2012-03-30 @ 13:06:11
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: linda

men jag vill inte ha tränset, bara pannbandet? ;o

2012-03-30 @ 13:29:33
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Camilla- Årets mest underskattade blogg

Härligt att ni gör sånna framsteg i galoppen! Att hon bryter av tycker jag att du bara ska se som framsteg det betyder ju att du kommer åt henne som sjutton :D

2012-03-30 @ 20:57:55
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0