Dressyrpass x2

Idag har jag ridit två väldigt lyckade dressyrpass på finfina hästar! Bellie och Quantas. :-D

Bellie var först ut,
och jag hade lite prestationsångest och var lite nervös. Men det gick jättebra! Hon kändes trevlig i skritten och traven, hängde knappt nånting fram utan hon bar sig själv jättetrevligt. Gjorde lite övergångar och halter samt flyttade lite för skänklarna här och där, lite volter och serpentiner. Tog sedan två galopper och hon var kalasfin!! Efter de skrittade jag en stund innan jag travade av och slutligen skrittade av.

Just ja, Bellie fick agera barnridningshäst idag. Lilla Alva fick skritta runt på henne. Bellie reagerade dock inte så bra på det, hon blev spänd och gick i världens fart samt såg extremt fundersam ut. Ni skulle sett hennes uttryck. :o Så fort Alva hoppat av så blev hon lugn och avslappnad igen. Jag tror att hon inte visste hur hon skulle bete sig. Hon förstod nog att det var ett ömtåligt barn, och hon blev nog lite så att hon inte visste vad hon skulle göra..?

Sedan stod Quantas
på tur, och han gjorde mig riktigt imponerad idag. Han var medgörlig från början till slut idag, och försökte verkligen göra det jag bad om. Han orkade hålla ihop kroppen jättebra idag och även i traven så satt han ihop betydligt längre bitar än han orkat förut. Så jag avslutade rätt fort med honom. Hur fin som helst!! Riktigt stolt över fingrabben. :-) Det tar sig. :-)

Kommer en film på Bellisbus sen.


Kommentarer
Postat av: Julia Kling m ridtravaren I Hear Music

Är quantas typ som en foderhäst för dig eller? :D

2012-03-05 @ 18:01:22
URL: http://oneofmusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0