Film 60cm




Kommentarer
Postat av: Malin Nord

Japp! Jag som rider Lillan. =) Mäh! det såg ju jätte bra ut på denna filmen! Jag tycker det är bättre att du kommer sakta eller i trav. För då har du ju fått igenom dina förhållningar. På denna video ser hon ut att lyssna mer på dig. Men som jag sa förut så är det viktigt att skänkla även om hästen är stark/springing för då tvingar du in bakbenen lite mer.

Ang galoppen vid hoppning så tycker jag det är en färskvara. Har hoppat regelbundet för tränare nu i 6 månader och nu först börjar Lillan kunna samla sig och hoppa med ryggen istället för att flackt kasta sig över ;).

Samma sak gäller mitt fullblod, han är jätte het och har han inte musklerna så hoppar han också jätte stort och springit. Alt att han stannar. Sist när jag satte i gång honom så tog det mer än ett halvår att få honom stark nog för en 1m bana.

Men som sagt tycker det var super bra ridet på denna video! =D

2012-03-08 @ 11:09:11
URL: http://mallansliv.bloggplatsen.se
Postat av: lina holmbom

Jag tycker det ser BETYDLIGT bättre ut nu när du tar igen henne och får upp huvudet. Nu får hon koncentrera sig på att hoppa och inte rusa =) En utveckling framåt för er båda! Bra kämpat =)

2012-03-08 @ 11:10:57
Postat av: Natalie

du lilla fina du, jag tror det är dags för dig att börja tro på dig själv nu! =) den här filmen ser BETYDLIGT bättre ut än dom hoppfilmer jag sett på er tidigare, du gör helt rätt i att försöka ta kommandot nu! Det ser inte alls rörigt ut, du löser hennes avbrott och nerdragande med huvudet riktigt bra =)

2012-03-08 @ 11:18:21
URL: http://herrhestojag.blogg.se/
Postat av: Carro

MEH! Det ser ju kalas bra ut! Man ser på hela din ridning att du har en good feeling i kroppen :)

2012-03-08 @ 11:26:45
URL: http://silverbern.bloggaplatsen.se
Postat av: Tilda

Sv: Tack! :D



Jag tycker det ser jättebra ut. Ni är så duktiga så! Hon ser ut att trava mer i 70 cm än 60 cm :) Men du gör ett sånt bra jobb med henne! Tycker du inte att det är jobbig när hon rycker dig ur sadeln? När Kimberley gör så blir jag skitsur. :P

2012-03-08 @ 22:07:57
URL: http://goldenhorses.blogg.se/
Postat av: Emma

Tycker att det ser skitbra ut, det är träningstävling och då ska man träna. ;) Så tycker du gör helt rätt som korrigerar henne och det syns på hela dig att du har en bra känsla i kroppen. Bara att fortsätta att träna på! :)

2012-03-08 @ 23:16:12
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Emma

Tycker att det ser skitbra ut, det är träningstävling och då ska man träna. ;) Så tycker du gör helt rätt som korrigerar henne och det syns på hela dig att du har en bra känsla i kroppen. Bara att fortsätta att träna på! :)

2012-03-08 @ 23:16:40
URL: http://www.stallpäärni.se
Postat av: Emma

Ni va ju jätte duktiga!! Ser ju riktigt lugnt och fint ut nu. :)

Tycker du är tuff och modig som lägger ut filmer när du rider, det är bra gjort! :)

Mer filmer! :)

2012-03-14 @ 09:25:19
URL: http://hovgardenspinglor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0