Lättare klättring

Idag har Bellis gått ett lättare pass klättring. Hälften av så många ggr vi brukar klättra, alltså 2 upp och 1 ner blev det idag. Jag red barbacka som sist, men det skulle jag inte ha gjort för fy tusan vad jag gled! hahaha. En gång höll jag på glida bak på hennes RUMPA, så då vare bara att ta tag i halsen och kravla mig fram, och samtidigt kommer den brantaste delen av backen och då tar jag bara tag i manen och ger henne eftergift och då passar fröken på att ta nån slags trav-galopp uppför i all hast, haha. Men gjorde ingen grej av det utan skrittade lungt vidare. För Bellan var faktist lugn idag. Skithärligt!!

Vi hade inga dragkamper alls och hon gick jättelungt och fint i klätterbacken, mjuk och lyhörd var hon även om hon försökte öka när det blev jobbigt.

Hon har verkligen världens vårkänslor nu som jag skrivit om tidigare. Hon står på helspänn på gången och slappnar inte av en sekund, vandrar runt och tittar oroligt utanför dörrarna. Samma när man rider, på vakt hela tiden. Hon hoppade till flera ggr idag för saker som hon inte ens såg, haha. Och på hemvägen så fick jag smaka på några panikaktiga galoppsprång oxå då hon trodde att något förföljde henne. Mitt i skritten från ingenstans ba galopperade hon 3 språng i panik. Min lilla fjolla. <3

Har era hästar fått vårkänslor ännu? ;-P

Kommentarer
Postat av: Sara - föredetta beridare hos Jessica Kürten

Mina bebishästar har massa vårkänslor! Tokpojkarma<3

2012-03-25 @ 15:53:52
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0