Skritt

Idag skrittade jag och B ut i repgrimma och barbacka. Gud vad mör hon kändes i början, från gårdagen. Hon tog små små små korta steg med bakbenen, och det brukar hon aldrig göra. Oså gick hon i myrtakt. Sötnosen. :-) Efter ca 10 min kom hon igång och blev sitt vanliga jag.

På hemvägen var hon helt
sjukt spänd. Bestämde mig för att avsluta uppe på vår lilla ridplan för att inte avsluta alldeles tokspänt liksom. Och det ångrar jag inte! så fort vi kom upp på planen så blev hon jättemjuk och fin i båda varven, så jag red lite serpentiner osv. Blev så himla sugen på att testa trava oxå med repgrimman, så jag tog nåra steg och hon var såå fin! Gick kvar i samma låga, mjuka form och lyssnade asbra. Saktade av rätt fort som sagt, men var helt salig efteråt. Och hon var så avslappnad.

Ska verkligen införskaffa ett sidepull nu så jag kan testa rida mer ordentligt på det. :-D Spännande! Det är så roligt att få bekräftelse att jag rider henne bra, och formar henne med min kropp och att det inte måste till massa krimskrams i munnen för det. Så kul :D

Nu blire ett areobic-pass för mig, och sen duschen. :-)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh vad kul! Förstår hur underbart det måste kännas :D du har gjort ett så otroligt bra jobb med henne!

2012-03-15 @ 20:21:39
URL: http://stallpäärni.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0