Uteritt

Red ut Bellisbus idag längs vägarna, oså tog vi en galopp i galoppbacken. Vänster, två fattningar. Hon blev väldigt hetsig och så efter, men jag fortsatte trava på och rida som vanligt och tillslut hamnade hon där jag ville ha henne. :-) Så de löste vi bra.

Sen travjobbade jag en
del innan vi tog en högergalopp på hemvägen. Gick bra! Hon är ju väldigt tittig nu och ja, har massa vårkänslor så man kan inte kräva så väldigt mycket. Fick en asfin vänstergalopp på hemvägen dom avslut, hon var avslappnad och jobbade lång och låg. Superkul! Men efter gick det inte att trava, hon var sjukt spänd. Skrittade sen hem tills hon blev avslappnad. :-)

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tjenare, söt blogg! Bloglovin' byte? ♥

2012-03-29 @ 07:29:50
URL: http://lovewithoutaguy.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sv: Haha, jag kan helt klart hålla med dig. Och tänk på att det är inte Jag som skrivit texten utan en tjej som rider AR.



Som jag ser det så spelar det ju roll från häst till häst. Ingen av mina hästar gillar stöd i munnen och därför intresserar AR mig, men jag har för dålig kunskap för att kunna uttrycka mig mer. Men för de där traditionell dressyr fungerar så förstår jag reaktionerna. :) Texten var grovt dragen. Man kan ta det bästa från allt och hitta det som sin egna häst trivs med.

2012-03-29 @ 21:34:58
URL: http://vivanolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0