Styrkepass

Idag red Bellis och jag till klätterbacken så hon fick styrketräna rätt ordentligt. Men, påvägen dit så fastnade vi på ett ställe i typ 15??! minuter.... Hon fick för sig att det var hästätande människor på ett visst ställe, där hon annars är väldigt skeptisk av sig och går och sneglar åt sidorna för att det är så farligt. Men NU, hon VÄGRADE. Hon bara tokbackade tills vi kom ut till bilvägen igen. Och säger jag åt henne då så blir hon ju fly förbannad, alltså om jag bara så lägger till skänkeln och ber henne gå framåt.

Så jag fick verkligen stryka
damen medhårs idag. Försökte allt.. försökte backa mig förbi, men icke då blev hon så frustrerad att hon började stegra - ingen bra kombo att backa med en bakåttänkande häst. Så försökte jag flytta henne sidvärts, funkade i nåra steg men sen tog de tvärstopp igen. Tills hon bestämde sig för o backa ut till vägen igen osv osv. Bestämde mig för o testa säga åt henne, lungt men bestämt, men HUA! hon blev ju nästan ledsen. Haha. Hon vart så himla upprörd. Så jag gick tillbaka till lugnande prat och mjuk hand igen, men vad hjälpte det. Fick faktist hoppa av och gå förbi...

Hon var så sjukt spänd
, men förbi kom vi. Även om det med stora ögonvitor och en extremt spänd och upprest häst, LIVRÄDD. :-P Jaja... Upp kom jag igen och iväg mot klätterbacken. Tog en mindre runda än vanligt idag för hon flåsade mycket mer än vanligt, misstänker att hon tröttat ut sig efter tidigare händelsen. Men hon skötte sig jättebra i backen så jag är så nöjd så :-)

Kommentarer
Postat av: Julia m. ridtravaren Lelle

sv: Tack så jättemycket! :D

2012-05-21 @ 20:04:13
URL: http://enligtjulia.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Haha gud vad jag känner igen mig i det där. Precis så händer det att Slizer gör ibland med. xD

2012-05-21 @ 21:59:25
URL: http://slizer.blogg.se/
Postat av: Camilla

tack så mycket! :)

haha, jo, jag var inte beredd på det kan jag säga! men, det löste sig ju bara bra sen!

2012-05-21 @ 22:00:28
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0