Uteritt i regnet

Idag blev det en uteritt på Bellisbus och Fisen, med bästa M. :-) Vi tog oss en tur upp i skogen, och påvägen dit så galopperade vi. Sedan blev det travjobb, B var hur stark som helst idag. Ville inte bära sig. Så jag körde igång med lite sidvärts åt båda hållen, ett par steg i taget, och tempoväxlingar. Efter en liten stund så kom hon lös riktigt bra och slutade hänga i min hand. Vi travade över asstora vattenpölar, askul! Haha.

Sedan skrittade vi hemåt, och då fortsatte jag med tempoväxlingarna vilket gick kalasbra. Hon lyssnade väldigt bra för sätet idag fröken bus. När vi kommit ur från skogen började jag tempoväxlingar i trav igen, och de gick helt ok! Blev som sagt mkt tempoväxlingar idag för det var där jag kunde komma åt henne. Ingen idé att börja konstra med annat när hon är sådär stark och nonchalant. Men som jag sa, hon kom loss riktigt fint på en kort stund när hon väl fått sätta igång i arbete. :-)

Kommentarer
Postat av: Emelie

sv: Först fixade han koppjärnet, det är egentligen där själva problemet har legat. För det koppjärnet jag har haft har varit för stort, så köpte en storlek mindre som var för smalt..



Jag försökte banka ut det som var för smalt själv, men det gick inge vidare. Så han ordnade det åt mig, och för tillfället har de samma bomstorlek. Sen ordnade han stoppningen då den släppt bland annat i mitten och blivit lite knögglig. Så det ordnade han =)

2012-05-11 @ 23:31:45
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åh vilken fin häst du har:)Roligt att hitta ännu en ridtravare:-)

2012-05-12 @ 12:23:35
URL: http://rockad.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Hahaha.. när du skrev "travade genom vattenpölar" kom jag och tänka på ett halvblod jag hade förut som laddade på och HOPPADE 2-3 m långa vattenpölar.Vilket jag mitt nöt inte talade om för en stackars tjej som jag lånade ut honom till =/ då de, just som ni skulle trava igenom en större vattenpöl och han laddade på och tog i för kung och fosterland 120 över och inte en fot i vattnet.Det gick bra dock men ändå hahaha..En syn för gudarna xD

mvh/Q

2012-05-12 @ 13:20:24
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND

SV; Tack så mycket! :) Tror det skulle vara bra att lägga upp tempot ett snäpp emellanåt, men visst går han bra ^^,

2012-05-12 @ 17:32:53
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0