FILM

Här kommer då film från dagens hoppning :-)
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Det ser lite läskigt ut den här gången när ni hoppar. Går väldigt fort och halvhalterna verkar vara bortglömda. Båda vill komma över så fort som möjligt ;) Men du tuggade ju grus sist så ibland måste man få rida på och känna att man kommer över =)

Svar: Oj tycker du? Jag håller inte alls med denna gång faktiskt. :-) Tycker tempot är bra och det som G vill ha oss i, och även de som känns bra för tillfället. Tycker inte alls de kändes forcerat och att vi fort ville över utan känslan var MYCKET bra denna gång. Kändes väldigt kontrollerat och som att vi vågade lita på varandra. Men smaken e ju som baken! :D
Josefine Fred

2012-10-15 @ 21:26:15
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Lina

Ja huvudsaken är att det kändes bra :) Jag tycker dock jag har sett dig rida mycket bättre på hinder =)

2012-10-15 @ 22:30:38
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Caroline

Vad kul att det gick bra, fortsätt så! :D

2012-10-15 @ 23:01:55
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Rebecca

Går väldigt fort men ser bra ut! Snyggt!

2012-10-15 @ 23:36:18
URL: http://www.zkold.devote.se/
Postat av: Anonym

Går tyvärr väldigt fort och i slutet blir hon väldigt lång o får då svårt med avstånden och avsprångspunkterna. kör volter innan så hon taggar ner o du återfår kontrollen.

Svar: Har full kontroll under denna film, jag bestämde tempot inte hon. Jag litar på min tränare som ser oss irl samt fr oss att utvecklas, samt min magkänsla. Men tack ändå! Och stå gärna för vem du är när du ska kommentera.
Josefine Fred

2012-10-16 @ 16:09:41
Postat av: Sofia Spelkvist

Min första tanke var att hon såg stark ut och svag ut i gångarterna. Varför jag tycker det är att hon drar ner huvudet och det ser ut att hon försöker springa iväg i trav i landningarna osv, jag tycker att det har sett bättre ut. MEN du har lagt upp tempot och det är troligtvis nytt för B och även för oss åskådare att se er i detta tempo. Tror man får vänja sig vid det och även att B blir starkare i detta tempo också :)

Svar: Ja det är väldigt lustigt hur det kan upplevas och hur känslan kan vara för mig, och hur det sen upplevs av "utomstående" som bara ser film.. Hur otroligt olika det kan vara. :-) Hon känns faktiskt starkare än någonsin i sina gångrter och främst galoppen som är otroligt reglerbar och hur otroligt känslig hon är för hur jag använder mig av sätet.
Varför hon kommer iväg i trav är för att jag helt enkelt bryter av till trav då vi har korsgalopp oftast då jag är sned och ej kan ge tydliga signaler, och då är det inte konstigt om traven är i ett friskt tempo i mina ögon.

Hur som helst så toppar denna träning de 3 bästa senaste halvåret! ;D Så jag e supernöjd. De är som sagt lite lustigt hur otroligt olika de kan upplevas.
Josefine Fred

2012-10-16 @ 20:10:52
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: kajsa

Tycker med att det ser ut att gå en aning för fort, men jag tycker att det ser väldigt snyggt ut förövrigt! :)

Svar: Tack :)
Josefine Fred

2012-10-16 @ 21:27:31
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/
Postat av: Celina

Det var ett tag sen ja tittade in här och ni har verkligen förendrats! vilken bjudning det är på hästen och vilken koll!

Svar: Haha, ja det var ju kul att få höra något av de jag själv upplevde! :-) Tackdu :)
Josefine Fred

2012-10-16 @ 22:23:46
URL: http://nattstad.se/celinalarsson
Postat av: Carro

HAHA! Jag är så jävla efter. Såg filmen nu (A). Fattar inte vad alla tjaffsar om. Jag tycker ni ser ut som vinnare!

Svar: Så du hade inte ens sett filmen gosse?! Hahahaha. Åh <3
Josefine Fred

2012-10-17 @ 13:14:09
URL: http://silverbern.bloggplatsen.se
Postat av: JennyM

Du gör alldeles rätt som rider på en häst fram som inte har styrkan riktigt. Visst ska man tänja på den gränsen då, men samtidigt är det viktigaste att du får en jämn bjudning på hindrena så att det inte finns något annat alternativ än att ta sig över dom eller så. Sen är det precis så som denna Jennie skrev till dig, som du lagt upp i ett annat inlägg att ni ska spänna bågen och orka galoppera mer runt än frammåt eller vad man ska säga, men med samma sug mot hindret! Dessutom har du ju faktiskt några riktigt bra övningar just för att få din häst rundare så tycker du gör helt rätt! :)

Svar: Tack så mycket för din åsikt! :)
Josefine Fred

2012-10-17 @ 15:37:36
URL: http://jmdressyr.blogg.se
Postat av: Cecilia

Jag skulle gissa på att det är själva filmen som får det att se ut som att det går snabbare än det gör. Det blir lite ryckigt och suddigt. När jag tittade på filmen igen och försökte bortse från kamerans rörelser så blev den en helt annan rytm och känsla. =)

Svar: Hm... ja det kan ju vara en orsak :-) Vad vet jag! Känslan var fantastisk iallafall och det är den jag tänker fokusera på :-)
Josefine Fred

2012-10-18 @ 19:54:45
Postat av: Isabelle

Du har verkligen en underbart fin häst!
Även fast jag är otroligt hopprädd så ser ni så positiva och glada ut att man blir lite sugen själv haha :)

Svar: Tusen tack! Jag har själv varit/är väldigt hopprädd, men det går om man bara kämpar på!! Den mentala träningen är enormt viktig då de är ofta är ens huvud/tankar som förstör. :-)
Josefine Fred

2012-10-18 @ 20:57:25
Postat av: fia

Förstår inte riktigt heller vad kritiken handlar om. Jag har ju samma "problem" med min pålla så jag måste rida på samma sätt. Vi har ju samma tränare oxå så jag förstår tänket ;) Tycker att det ser riktigt bra ut och hon suger ju tag i hindrena och har en mycket bättre galopp än när du sitter å backar henne. Fortsätt så där, så småningom när styrkan kommer så kan man plocka upp henne mer på "bakbenen".

Svar: Kan inte annat än hålla med :D
Josefine Fred

2012-10-18 @ 22:11:09
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se
Postat av: Erika

Hahah!! Vilken liten solstråle :D Hon är ju jätterolig när hon vill byta galopp och greja! Tycker hon är superläcker med värsta coola intställningen :D

Svar: Haha aw :D Ja hon är så otroligt positiv! Haha jaa... hon är bra söt. :D Tack så mkt!
Josefine Fred

2012-10-20 @ 11:48:07
Postat av: Anonym

Tycker tempot är bra anpassat, ser inte ett dugg forcerat ut. Ibland "dyker" hon lite med näsan i anridningarana kanske och kommer lite tokigt, men jag tycker det ser bra ut i övrigt, du vet vad du gör och fortsätt med din plan!

Svar: Thank u :-)
Josefine Fred

2012-10-23 @ 21:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0