Galoppklättring

Imorse fick Bellis sig en galopptur i klätterbacken, eller ja, två turer om man ska vara ordagrann. ;-) Påvägen dit så kändes hon jätteknepig i munnen, och hon knäppte av i nacken otroligt mycket och likom släppte allt vad kontakt heter...? Så brukar hon i princip aldrig göra, så det var inte alls likt henne. Kom på att det bara var andra ggn jag red på dedär nya bettet, så kanske att det var bettet som störde? Tänkte jag..
 
Väl i galoppbacken var hon awesome!! Som alltid har hon utvecklats från gång till gång, alltså från vecka till vecka. Denna gång så gick det inte så mycket snabbare än vanlig hederlig arbetsgalopp! Helt jäkla amazing. Även på de brantaste ställena så bar hon sig skitbra och rusade inte iväg. Riktigt kul! Hon blir starkare och starkare verkligen.
 
Iallafall.. När jag då kommer skrittandes längs vägen så tar jag mig en titt på tränset.. JAG HAR INTE STÄLLT IN SIDOSTYCKENA! Stackarn.... Lilla snuttan. Jag bytte nämligen till orginal-bettremmarna sen jag köpte de nya bettet med stora bettringar vilket gjorde att jag kunde ha orginal-remmarna, och såklart så tränsade jag bara som vanligt imorse och tänkte inte på att jag inte ställt in dom remmarna.
 
Så hela 3-4 hål för långt ner satt bettet!?! De hängde och dinglade och när jag tog i tygeln så får ju bettringarna utåt för att det inte fanns nåt om höll i. Tror jag de att Bellie var helt knäpp och tjaffsig i munnen när hon haft bettet en halv decimeter för långt ner. Lillpuppa.. De kändes i mammahjärtat. Jag som var smått irriterad på hennes påhitt med huvet..
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh så fin bild!!

2012-10-17 @ 18:19:19
URL: http://matildalundh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0