SNOW :D

Vaknade imorse, och såg ingen snö på backen = lite butter. :-) For till jobbet och nu sitter jag här... med ett leende på läpparna, haha! För nu öser snön ner :D Jippi! Glad tjej 91.
 
Slutar om ca 45 min, och då tar jag en prommis upp till min älskade häst! Tog med lilla kameran ifall de skulle bli tillfälle att fota något. Ville inte dra med mig storkameran dock, även om de känns lockande att prova den i snövädret. :-)
 
Blir nog lite Birsta senare, med bästa Mallan! Är lite shoppingsugen, och jag behöver ju faktiskt en vinterjacka (elr gör jag? har typ 6 st liggandes hos moder min) då jag lessnar på jackor otroligt fort, haha. En sesång så är dom oanvändbara sen. ;) Någon som behöver jackor?! :D  
 
Idag äre MYSFREDAG! De innebär som alltid en fet godispåse från hemmakväll och ev. att jag smäller till med nåt bakverk! ;) Jag har dock känt mig otroligt fet och blubbig senaste veckan, riktigt jobbigt! Och som tröst i de hela så smäller jag i mig ännu mer. Jag vet inte om jag faktiskt lagt på mig och börjar se fläskig ut, eller om det bara är i mitt huvud? Jaaaaa, jag ska köpa en våg idag. Perfekt!
 
Ha en bra dag i vinterland :D Hoppas alla e lika glada som jag ;) (OCH BTW! Bomba gärna med "önska-rubriken" -rubriker, mottages tacksamt! Var ju fan askul :D)

Kommentarer
Postat av: Sandra - Foto & hästar

Jag tycker det skulle vara skitkul att läsa med om massage, du verkar ju ha rätt bra koll på det :D Så det skulle vara jättekul med ett inlägg om hur man börjar liksom, grundläggande saker man kan göra om man aldrig har gjort det förut :) (gärna med video;).

Svar: Kul! Men du, jag har redan gjort de :D Gjorde videoinlägg i 2 delar, där jag förklarar vad jag gör osv. Under kategorin ET/massage kan du hitta allt :D http://minfux.blogg.se/category/etmassage.html
Josefine Fred

2012-10-26 @ 14:06:09
URL: http://sandrastrom.blogg.se
Postat av: Liza

Åh, jag behöver vinterjacka i massor!! haha, något du har att sälja? ;)

Svar: Jarå! En kompis ska kolla igenom de jag har imorn, men jag kan fixa bilder. :-) Kan du maila mig på [email protected], så skickar jag bilder?
Josefine Fred

2012-10-26 @ 22:41:53
URL: http://www.lizaojulia.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag behöver jackor! :P

Svar: Haha jasådu :D
Josefine Fred

2012-10-26 @ 23:03:48
URL: http://matildanordinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0