Dressyrlektion

Idag stod dressyrlektion på schemat. Mitt på dagen idag vände mitt bra humör och jag vart sjukt bitter! Och inte blev de bättre heller. Så jag red ju som en kratta, plus att jag är SNED som en jävla kamel just nu i några kotor i svanken vilket ledde till att jag var sjukt spänd över det och red omkring och störde mig på det. = DÅLIG ridning.
 
Iallafall. B skötte sig fint! My ger oss väldigt nyttiga råd, tips och trix som jag känner fungerar. Så jag kommer jobba vidare på detta som vanligt, för de blir bara bättre och bättre. Vi jobbade med tempoväxlingar i galoppen idag, och så kom vi fram till att jag ska släppa innerhanden mer i högervarvet för att jag tar så fruktansvärt mkt i den ,och B hänger sig fast = ond cirkel. När jag släppte den kom hon till ett helt annat arbete och en helt annan avslappning. Fina B.
 
Jag är fortf. jättebitter. Som en surkärring? Har ingenting positivt att känna, trots att jag har allt..? Jävla mosdag. :-P Stackars min boyfriend. Har bett honom skita i mig ikväll .... :-) Nya tag imorgon! Hoppas verkligen INTE de är höstdeprissionen som är på G. Har haft sån typ varje år och det är INTE kul. Hade ju tänkt jag skulle slippa det nu när jag slipper skola....?

Kommentarer
Postat av: Ylva

Usch, det är verkligen hopplöst när det känns så där.. Hoppas att det går över.
Mvh Ylva

2012-09-14 @ 10:45:07
URL: http://www.ylvablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0