Morning :-)

Klev upp för en timme sen ungefär. Har "tagit ledigt" tills på tisdag, för att jag ska få vila och ta igen mig lite. Känns som jag jobbat non stop sen i juni, och senast jag hade två dagars ledighet på raken minns jag inte ens. Ändå känner jag världens ångest som tackar nej till jobb under dessa dagar. Jag vet ju att jag klarar mig ekonomimässigt, men ändå.
 
Tänk om nästa månad blir skit? Då blir det inte kul. Så hela tiden tänker jag att jag måste tacka ja till jobb, IFALL jag inte får jobba. Men alla säger att jag kommer få jobba. Och ja, egentligen vet jag ju det för jag vet hur det brukar se ut för min del. Men jag vet ju aldrig hur det kommer se ut i framtiden? Nästa månad? osv. Så de är en ständig stress för mig. Men jag får ta det som det kommer helt enkelt. Jag borde vänta på dendär skitmånaden och se om den faktiskt finns, och finns den så vet jag ju vad jag har att vänta ibland. Men som det är nu har jag fått jobba över 100% sen mitt sommarvick tog slut. Förutom denna månad då jag själv som sagt tagit ledigt nu 5 dgr.
 
Iallafall. Idag är en skitfin dag, med strålande sol. :-D Me like. Ska väl ta och bege mig ut till min prinsessa strax, och ta oss en joggingtur på stigen upp mot hovberget och tillbaka. Senare idag tänkte jag baka lite hemma och laga lite go-mat, smarrigt. Och idag får jag äta godis/sötsaker oxå.. Men då är jag inte lika sugen? Haha. Har uppehåll på sön-tors nu igen, och dessa dagar när jag inte får äta vill jag ju ha allt. Och nu när det väl är fredag så går jag och drar ut på de istället, haha. :-P
 

Kommentarer
Postat av: Maya Juuti

super fin blogg, håller med om - frysmärkt lika med utmärkt -

är du prylgalen, sugen på att var med och tävla om en goodie bag full med hästprylar ?
http://deepshit.blo.gg/2012/september/blogg-tavling.html#comment

2012-09-21 @ 10:26:18
URL: http://deepshit.blo.gg
Postat av: Anna Gylling

SV: Jo, två hästar tar mer tid än en häst. Men skulle nog ha fullservice på dem i veckorna då. Att jag bara behöver pussa, borsta och rida mina hästar. Självklart försvinner en stor del som jag älskar med att vara hästägare (mocka och fixa fint till älsklingen) men annars skulle jag inte ha tid!

Jo, har funderat på att ta hem ett träns från jobbet någon dag! Wille går iof väldigt bra på de träns som han har, MEN jag är alltid för att pröva nya saker som ska vara bra för hästarna. Han bara fått lovord från kunder och alla älskar verkligen tränset!

2012-09-21 @ 10:35:30
URL: http://willbetheone.blogg.se
Postat av: Mikaela

super fin bild!!! Jätte fin blogg:)

Svar: Tack :D
Josefine Fred

2012-09-21 @ 16:41:13
URL: http://timbaro.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0