Näsets ridcenter

Jag och Mallan tillbringade ju hela helgen med att kolla på fantastiska näsets underbara tävlingar. Näset var där jag började träna för Marianne Bäckström, och det var då jag fick upp ögonen för denna fina lilla klubb. Det är även dessa jag troligtvis kommer att tävla för nästa år.
 
Iallafall så bjöd dom på helt fantastiska tävlingar, och det var så kul! Satt med tårar i ögonen både en och två ggr, haha. Känslig som man är så fort någon gör en bra runda. Men i söndags hade de även med stafetthoppning och höjdhoppning, kanske helgens höjdpunkter. Alla satt som bänkade vid höjdhoppningen, och en av klubbens ryttarinnor (som jag tror tävlat 145-150 om jag inte minns fel?) tog höjdrekordet på 180cm! Helt jävla sinnessjukt. Från 140 och uppåt satt jag och hade hjärtklappning. Men vilka fantastiska tjejer, vilket jäkla mod alltså! Helt iskallt. Rida mot en vägg liksom.
 
Jessica Christensen och Bruce Lee

Kommentarer
Postat av: Sandra - Foto & vardag

gud vad häftigt! Men shit vad läskigt! Jag skulle aldrig våga hoppa så högt, haha! De måste verkligen vara modiga, som du skrev, det är ju fan som en vägg! :P

Svar: Ja, helt galet! Satt med hjärtat i halsgropen, haha.
Josefine Fred

2012-09-24 @ 20:51:57
URL: http://sandrastrom.blogg.se
Postat av: Erica

Hade de hjälphinder innan? Men litar man på hästen är det inga problem! Då vågar jag styra på vad som helst :p

Svar: Näe, elr dom fick välja om dom ville komma på ett på diagonalen först och sen rida upp till kortsidan och så mot detta på nästa långsida. Men inget hjälphinder i form av kombination elr liknande. :-) Och denna tjej red inte på något hinder innan själva höjdhoppningshindret, utan rakt på.
Josefine Fred

2012-09-24 @ 21:16:56
URL: http://kickarn.wordpress.com
Postat av: fia

Så jäkla grymma

2012-09-24 @ 21:51:39
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se
Postat av: Siri

Oherregud vad läskigt!! Vågar knappt hoppa 110-120.. Tänk att hoppa 180!!

Svar: Ja helt sjukt!
Josefine Fred

2012-09-24 @ 22:37:59
URL: http://sirieinarsson.blogg.se
Postat av: Emma

Det var verkligen en helt magisk helg, och jag grät en skvätt eller två där jag satt i domartornet och jobbade! :') Och höjdhoppningen var så sjukt spännande, hejade såklart mest på tjejerna från klubben men tyckte att alla gjorde det helt fantastiskt bra! :D När det gick över 1.50 började det på att kännas i magen och jag hade gåshud när J och Lelle seglade över 1.80! ;)

2012-09-25 @ 16:34:56
URL: http://www.horsesalovestory.se
Postat av: Isabelle

Näset är verkligen jättemysigt! Faktiskt det enda ridhus min ridtravare har fått äran att besöka haha och då bor jag ända ute i Söråker :)

Svar: visst är det! hehe jaså, ja då finns de ju betydligt närmre! :D
Josefine Fred

2012-09-25 @ 19:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0