Uteritt på världens finaste!

Nu tror jag väl? Vad bortskämd jag blivit! Vilken fantastisk liten häst jag har. Ja, mer än vanligt alltså. Red ut idag, längs vägarna. Dom hade slirat upp min favoritväg, som under sommaren är STENHÅRD. Men nu hade dom som sagt slirat upp den så den var alldeles lagom i svikten. Perfekt tyckte jag och red ett dressyrpass där.
 
Påvägen bort red jag lite ställning i skritt och trav, för att få hennes uppmärksamhet. My har lärt mig att vara tydlig när jag rider, och att jag inte ska rida förlåtande. Alltså, jag är för snäll. Och då menar jag inte att jag blivit hård, men tydlig med vad jag vill. Och sen dess har hon blivit så mycket lättare - för hon förstår ju vad som gäller och vad jag vill. :-D
 
Iallafall, red lite tempoväxlingar i traven och fokuserade på att jag själv skulle använda mig av sitsen, och allra minst av handen. Och hon svarade så himla bra, hon är så känslig. Lyssnade riktigt fint.

På hemvägen blev hon taggad, men jag satt kvar lungt och red skritt- och travövergångar m.m. När hon slappnade av red jag lite sidvärts vilket gick bra. Sedan bar det av i galopp, och tempoväxlingar. Vänster galopp först, och JÄVLAR vad fin hon var! Helt fantastisk. Tempoväxlingarna var verkligen grymma, hon lyssnade toppen.
 
Sen kom vi till höger galopp, och HUA. Haha. Jag kan inte rida den! :o Den blir fyrtaktig, jag kommer inte ner i sadeln, får inte alls någon bra känsla. Måste fixa till min snedhet, och även kolla B igen. På slutet dock efter lite arbete av tempoväxlingar så fick vi till en rund och finare högergalopp oxå, och då avslutade jag.
 
Fin fin fin häst!! :D Vilket flyt vi har nu :D *Peppar peppar*

Kommentarer
Postat av: Othilia

Härligt! :D

2012-09-19 @ 20:00:56
Postat av: Caroline

Roligt att det går så bra nu :D

2012-09-19 @ 20:38:39
URL: http://skimmelsto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0