Dagen

Wiho, jag överlevde hos naprapaten. :-D Jätteskönt! Jag var inte alls så sned faktiskt, trots att det gått 10 mån sen senast. Det var faktiskt väldigt bra, och sned i bäckenet var jag inte. Det var bara några kotor som hamnat åt snett, vilket jag känt sen i höstas. Sen har det gått och blivit spänningar pga dessa. Men nu så är jag rak å fin, och ÖM! Min smärttröskel är jäkligt hög kan jag säga, efter att ha blivit härdad i 2,5 år hos min naprapat. ;-)
 
Vidare till stan en sväng med M, skulle kika på skor, men hittade INGA. Hittade snygga, men inte sköna, och sköna, men inte snygga. Suck. Jaja.. inga skor blev det.
 
Vidare till besiktningen för att ompröva transporten, och nu gick den äntligen igenom! :-D Såååå nice. Så nu äre verkligen bara o tuta o köra. Bara bil som fattas för min del nu! ;)
 
Red ut Bellson i skogen idag, och övade på det vi lärt oss igår. Tränade massa nedsittning i traven och att verkligen be henne vänta på mig, och att verkligen RIDA varje steg. Gick jättebra! Hon skötte sig bra, men var lite tittig osv. men det är ju helt naturligt. Kan omöjligt kräva samma fokus ute som på ridbana.
 
Sen for vi med Fisen till Färsta, så red Mallan ett dressyrpass medans jag fotade/filmade. Skoj!! Har nu precis hängt tvätt efter att ha hetsat in 2 maskiner i slutet av min tvättid, som jag missade 3 timmar av hehehe. Nu blire filmredigering o bildrensning :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0