FILM (Tävling)

Mer nöjd kan jag inte bli!! Älskade B.
 


Och en annan synvinkel:


Kommentarer
Postat av: Jennie

Säger det igen, ni är sjukt grymma! Fantasitiskt fin runda. Harmonisk, balanserad, hon hoppar jättebra, ligger rätt på hinder och de få gånger hon inte gör det tar hon väldigt bra beslut och du rider fantastiskt bra. Bre serverat!

Vore kul å se vad Ridtravaren (eller vad du nu heter) som alltid kommenterar anonymt och som tycker du inte ska hoppa säger. Finns inget som helst negativt att säga om denna runda. Visst det finns saker att jobba på, det gör det alltid, men det finns inget som helst negativt!!

Var stolt över er, ni är så jäkla duktiga.

Svar: Hihi. Uppskattar din feedback till tusen! :)
Ja det hade vart intressant :D Med tanke på att Bells tydligen är farlig att hoppa och absolut inte bör hoppa banor över huvudtaget på den utb.nivå vi ligger på! ;) Och 90 cm?! Vilken synd.

Jag är SJUKT stolt! :D
Josefine Fred

2013-04-07 @ 15:05:12
Postat av: jennie

ja usch för dig som hoppar denna stackars häst! Du borde skämmas! ser ju ut som hon ska krascha och dö, hon lider ser du väl ;)

2013-04-07 @ 15:50:04
Postat av: Sofia Spelkvist

Super! Heja er! :D fasen vad kul det var att se, hatten av!

Svar: Tusen tack!! :D Hihi. Sjukt kul :D
Josefine Fred

2013-04-07 @ 16:35:40
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Jättefin runda verkligen! Vad kul! :D Jag håller med Jennie, ser väldigt balanserat och harmoniskt ut, hon ser väldigt lugn ut.

Svar: Tack! :D Ja hon var helt otrolig idag :D Jättelugn och fin hela dagen :D
Josefine Fred

2013-04-07 @ 18:35:05
URL: http://annoonii.blogspot.com
Postat av: Jessica

Ser riktigt fint ut! :) Jag är glad för eran skull!

Svar: Tack snälla :-D
Josefine Fred

2013-04-07 @ 20:21:25
Postat av: Lisa

Shit va grymma ni är!!!!! Och snygga också :) Heja heja

Svar: Tack :-D:-D
Josefine Fred

2013-04-07 @ 21:46:23
Postat av: travare

Ser bra ut! Tycker du rider henne mer bestämt här. Som att du är mer fokuserad. B ser också ut som att hon lyssnar på dig. Men som du själv ser på filmen så hoppar hon av för tidigt på flera hinder och då blir det "kasta sig över" stilen.
Kanske funkar på 90cm men ska du hoppa högre så kommer det inte funka.
Sen ang kommentaren om att jag inte tycker du ska hoppa högt. Du gör som du vill och jag ger dig bara tips. Har själv tävlat hoppning i mer än 10år och tävlat travare. Att man hoppar gymnastikhoppning/markarbete oftare än man hoppar högt vet alla som håller på med seriös träning. Vill man ha en spänstig häst med bra galopp, lydig och starka bakben så kommer inte endast banhoppning med hinder som är på gränsen för vad hästen klarar av) och en nervös ryttare och häst att ge så mkt bra resultat. Du och B klarar att hoppa 90cm säkert 1m ockå. Men JAG tycker inte det ser avslappnat och säkert ut. Därför jag tycker att du ska bygga upp henne mer med markarbete. Inte svårare än så. :)

2013-04-07 @ 23:13:52
Postat av: Lina Tallberger

Men jätte fin runda! Hon ser verkligen inte ut som ett varmblod!! bra jobbat :) Lycka till i framtiden också :)

Svar: Tusen tack Lina!! :-D
Josefine Fred

2013-04-08 @ 09:16:04
URL: http://etthastliv.webblogg.se
Postat av: Lisa

"Men som du själv ser på filmen så hoppar hon av för tidigt på flera hinder och då blir det "kasta sig över" stilen."

@travare
Flera hinder? Jag ser att hon hoppar av för tidigt på ett hinder... Och där tycker jag att det är sunt att hon hoppar för tidigt i stället för att gå in i botten. Det tyder på en självsäker häst som känner sin kapacitet och löser situationen.
Och att rida en bana och komma klockrent på varenda hinder är en konst, mycket nerver både för häst och ryttare på tävling som du säkert vet.

Och jag håller med dig och gymnastikhoppning. Och det är ju precis så som Josefine tränar Bellie. Bommar, studs, kombinationer, linjer. Varierat och bra med mycket styrka och teknik utifrån vad jag kan se på alla filmer som finns här på bloggen. Och det verkar fungera fint tycker jag.

Svar: Tack så mkt Lisa. Det är precis så jag känner, men de spelar ingen roll vad jag säger/sagt till denna anonyma människa så det är bara att strunta i. :-) Jag har otroligt mkt duktiga människor omkring mig o en självinsikt som heter duga. För varje vecka utvecklas vi stadigt så jag ser inga hinder till att fortsätta så. :-)
Josefine Fred

2013-04-08 @ 19:57:30
Postat av: Lisa

Jag är så sjukt imponerad av dig och är inne och kikar här varje dag :) Sitter och drömmer lite efter en häst igen men först måste jag vinna lite på lotto... :D Heja er iaf och fortsätt som du gör!

2013-04-09 @ 23:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0