Oooh happy day!

Haft en sjukt härlig dag med mina bästa brudar Malin och Linnea, med familj. ;) Supermysigt! Först hästhoppning, sen lite middag, shopping och massa jäkla sjuka påhitt. Hahaha. Haft svinkul. Som vanligt med dessa!
 
Sen red vi ut alla 3, till galoppbacken. Bellson skötte sig kanon idag! Hade pelhamet. Ville testa hur det gick då, eftersom hon blir så nedrans stark o vill springa ifrån arbetet där, vilket jag förstår. Men idag så hade vi inga dragkamper utan jag kunde allt som oftast ge eftergift och bara "vara". Jätteskönt! Så det ledde till att hon jobbade på ett rätt bra tempo och fick kämpa på med dedär små bakbenen. Körde två vändor, en i vardera galopp. Plus att de fick pulsa lite snö oxå innan. Värmde upp i skritt och trav, lite övergångar o tempoväxl. De vanliga vill säga.
 
Härlig dag!! Äntligen landat hemma och hunnit duscha. Och stackars M fick åka från stan och hit igen precis för att droppa av min telefon som jag givetvis GLÖMT i hennes bil. Hatar när den springer ifrån mig. Jaja.... Upp kl 6, så bäst jag kryper ner nu. :-D
 





Oså en bonusbild på M som inte fastnade på bild idag ;) (elr jo, men de lär hon inte vilja visa hehehhee)

Kommentarer
Postat av: Elin

Låter som en mysig dag :)

2013-04-21 @ 09:13:04
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se
Postat av: Eva-Maria

Alltid kul att vara med er med!!

2013-04-21 @ 19:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0