Godmorgon!

Ska iväg på jobb så fort som möjligt nu. Har hantverkare hemma just nu, så så fort han är klar så far jag. Måste ba få i mig lite frukost. ;) Igår satte jag och E upp allt som jag velat ha upp i ett par månders tid nu, så som tavlor, klocka, vägghyllor och persienner. Och efter vi var klar fick vi besked om att idag så skulle vi få nya skåpluckor i hela lägenheten, äntligen. Så nu blire finfint här hemma!
 
Har gått runt och plockat lite på morgonen, så de ser snyggt ut nu. I e.m tänkte jag försöka få upp en liten byrå vi köpte igår. Köpte även ett uteset jag velat ha till balkongen, men eftersom det är dyblött därute så väntar jag med att ställa ut det. Ska skuras och fixas först oxå, och sättas upp ett "insynskynke". Sen ska det inhandlas lite väggord som jag ska få upp, samt ramar, och beställas bilder så vi kan få upp lite sådant.
 
Efter jobbet far jag till Bellabus och rider. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Kanske att vi rider ut en sväng samt avslutar i paddocken. Den är ju väldigt blöt och djup just nu, så jag rider inte gärna där. Men en 15-20 min bör gå bra, för att vänja in vid sådär mjukt underlag. Just nu är benen mest van hårdare underlag.
 
Ha en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0