Hoppträning

Idag var det hoppträning i vanlig ordning. Hade en riiiktigt lugn och fin tjej att rida fram i alla gångarter, trots att vi var hela 7 st idag. Hon var så otroligt fin! Lugn, tillfreds, lyssnade för minsta lilla osv. Riktigt ridbar. Skoj!
 
Väl när vi skulle börja hoppa taggade hon till o blev lite taggad och ngt spänd. Men de gick fint! Känns som jag hamnar efter i sprången ibland bara. Men de gick till sig. :-) Hon var lite småtittig i början av varje grej typ, men ju mer vi hoppade ju mer slappnade hon av.
 
På slutet blev det en serie, och jag slutade rida, så hon gled iväg åt sidan nånstans i mitten. Tog om, och jag fick mitt neggo-tänk och sa att jag inte ville nå mer. G tog resten, och sen fick vi skritta under tiden, så fick vi ta serien igen några upprepade ggr på slutet istället. Först sänkte hon mycket, och de gick galant, sen höjde hon, och de gick ännu mer galant! Fick verkligen in känslan av hur det ska kännas att hoppa en linje. Kändes riktigt bra, självsäkert och med bra flyt. Annars blir hon spänd, jag blir spänd, hon börjar titta och jag förbereder mig för en krash = slutar rida. Så serier behöver vi nöta på massor, eller jag då. ;)
 
På söndag äre tävling, och jag SKA stay positive. Så är det bara. Jag ska hitta ett sätt att presentera hindrena för B bra, som G sa. Och blir hon rädd för nåt så blir hon, på't igen ba. ;) Lös situationerna. Det kommer gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0