Skrittur

Tog en mysig skrittur på min pärla nyss. Behövde verkligen det! Är sjukt känslig nu så en liten sak blir till en enorm, och jag går igång som aldrig förr. Har dock landat nu och ska reda upp detta lungt och sansat. ;) Rätt ska vara rätt.
 
Bells var pigg och glad som alltid! Dehär är den piggaste häst jag vet?! Hon är aldrig trött i princip, och det finns inget som heter lugn och avslappnad på lång tygel vid en skrittur t.ex. Jag som gillar att bara strosa omkring barbacka.. Men jag får njuta av de små stunder på bortavägen som hon lunkar på.
 
Snart är skogen vår! Helt underbart. Provade mig på en stig idag, förbi ett hus med en tjurig karl som vägrar låta oss rida igenom hans gård (trots att det är bilväg där, dock ej för genomfart) när det varit 1m hög snö på sidorna som gör att vi inte kunnat rida på sidorna på hela vintern. Men nu testade jag en av de stigarna och hallelulja de gick!!! Så nu slipper vi rida en 20 min lång omväg för o komma till t.ex paddocken.
 
Nu blire god middag om nån timme, med min älskade E. Sedan affärn och köpa lite gotta för vi ska ha myskväll! Fina fina E. Jag blir ofta så förundrad över hur mycket jag tycker om honom efter att vi är inne på det åttonde året tillsammans. Och ingenting, verkligen ingenting, har blivit sämre. Gnistan är det då inget fel på. :-) Fabulous!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0