Spånpellets

För några månader sedan började vi med spånpellets i stallet, och de kan vara de bästa underlag jag haft! :-D Förutom torv då. ;) Men detta är verkligen sjukt awesome. Nu har jag dock inte hunnit få bort mitt spån än, så det är liiite blandat. Längtar tills mitt blir som de andras. Alltså ren pellets som rasat isär. Hur underbart som helst att mocka i! Och de går knappt åt nånting förutom där de kissar.
 
Öppna en påse och lägg i en skottkärra, dränk de med vatten och låt svälla. ;) Rekomenderar verkligen pellets!
 



Kommentarer
Postat av: Ylva

Visst är det bra? Vi har haft det den här vintern och jag är jättenöjd, vill aldrig ha något annat! :)

2013-04-13 @ 13:28:32
URL: http://www.ylvablom.se
Postat av: Sandra

Blir det inte hårt packat/hårt att ligga på? Visserligen har jag en som vandrar så packat lär det inte hinna bli. Dom har det på klubben och det går ju sinnessjjukt fort att mocka. Men jag är ju van massa fluffigt spån på minst 1dm. Så jag har inte vågat testa än!

Svar: Njae jag tkr d e ganska mjukt. Jag hade själv 30-40 cm spån som ja fortf har kvar.. men jobbar mig neråt så ja så småningom kan få endast pellets. ;-) Som läget e nu har jag blandat. Så de kan man ju göra om man tkr de blir för platt med pellets.
Josefine Fred

2013-04-13 @ 18:23:48
URL: http://sandrasn.blogg.se
Postat av: Ylva

Jag har också spånpellets! Min treåriga ponny har varit otrooligt jobbig att mocka åt då hon spred runt allt! Med spånpellets har vi gått från att mocka till max 10 min från minst 20! Tummarna upp!!

Btw SUPERfin blogg! Är så otroligt impad av din häst!
/Mvh Ylva

Svar: Härligt!! Tusen tack :-D
Josefine Fred

2013-04-14 @ 14:47:53
URL: http://ylvdan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0