Hoppträning

Har precis landat i soffan och är hemkommen från stallet. Hopptränade förut, och de gick svinbra. Bellie var lugn, nästan slö? På ett sätt. Lite småsnubblig och ja.. nonchalant. Men när vi kommit igång och hoppat fram så tände hon till. Fortfarande lugn dock. Lite spänd och tittig. :-) Men efter några språng började hon hoppa avslappnat, och hon hoppade väldigt trevligt.
 
Vi började på en 3studs, och en sockerbitskombination med två galoppsprång emellan. Rullade på dom två övningarna som uppvärmning.
 
Sen körde vi en linje, 3studs och sen en 3kombination. Gick sviiinbra! Första ggn jag hoppat en riktig kombination, med högre hinder. 85cm låg mellanhindret och sista hindret på. Vi red på det 3-4ggr, och sista ggn vågade jag verkligen lita på henne och gud vad roligt det var då! Har varit livrädd för kombinationer, men de var ju riktigt kul. :-) Vi börjar få ett riktigt bra flyt nu jag och B.
 
Iallafall så var jag bombsäker på att hindrena låg på 80cm, men jag mätte på slutet och de låg på 85-90cm. Vilket betyder att jag blir mer och mer bekväm på den höjden!! :-) Så skönt.
 
När jag släppte ut henne i hagen igen hade resten av gänget kommit hem från betet, varav en helt ny häst kom. De gick bara bra! De är en häst som har lite problem med B, hon liksom går och småsurar emot henne och stör sig, trots att B inte gör nånting alls. Men de tar sig väl. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina holmbom

Lycka till imorgon! Tror inte jag hinner se er ritt. Men det går nog bra! =D

2013-08-31 @ 21:38:42
URL: http://skrotpiloten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0