Äntligen landat...

Vilken otroligt aktiv helg. Har ju flyttat sen i fredags, och ja.. jag är helt slut nu. Ligger just nu nermyst i våran nya divan-soffa, med världens skönaste boom-filt och datan i knäet. :-) Med lite choklad och cola. Så sjukt välförtjänt! Första lediga stunden i nya lägenheten, som förövrigt är så gott som klar! Bara tavlor och blommor kvar typ.
 
Bells har vilat i 3 dagar nu, och de blir nog en vilodag imorgon oxå då jag slår till på ett saftigt pass efter min lediga vecka. Ett 7-20.30 pass. :-)
 
Har även beställt min efterlängtade jacka som jag länge velat ha!! :-) Glad tjej :)
 
Jo de är även som så att min fröken BUS lyckas med de omöjliga jämt... Här i helgen så fick jag ett samtal av M, om att Bellie rullat sig ute så att båda gjordarna låstnat, varpå hon springer iväg och fastnar med ena benet i halsöppningen och sliter sönder täcket...?! Hallå... Andra ggn hon sliter sönder ett såntdär lila Bucas. :-P Haha. Har inte kollat hur omfattande "skadorna" på täcket är dock. Hoppas de går o laga. ;)
 
Sen så hade jag hand om både Bells och Fis idag, och de blev lite sent så alla hade gått in innan dom.. Dom stod o hängde o bara ville in. När jag går och hämtar hö i hagen så lämnar jag grinden stängd, men inte låst (alltså öppen), och då puttar givetvis B upp den (hon brukar inte de), och när jag kommer ner igen står hon och Fis utanför o undrar vad de ska hitta på.
 
De drar in i hagen bredvid, och YES tänkte jag, som stängde in dom och började kvällens motionspass. Dom hade nämligen svinkul med alla nya lukter osv osv. Fick jaga dom i närmre 20 min innan Fis gav upp och jag fick ta in henne. När jag kommer ner igen står B nöjt vid höet och mumsar i sig, och hur mkt jag än ropar står hon kvar.. Ensam. I mörkret. När alla andra är inne å äter kvällsfoder, haha. Så fick gå in och hämta henne :-P Puppsnurran.

Kommentarer
Postat av: annini

Jag är SÅ glad att jag har en häst som inte sliter sönder täcken! Det har bara hänt med ett täcke och det var ett extratäcke från hööks, ofodrat regn, de höll i 2 dygn tror jag, så efter det beslutade jag mig för att aldrig mer köpa täcken där ;) Oavsett de e extratäcke så kan man lägga en hundring extra och få ett med betydligt bättre kvalitet!

sv: Åh, tack! Så roligt att höra det från dig som har din fina fina B!!! :) Men kan säga att jag kan vara glad om hon går SÅ bra och avslappnat ens vartannat ridpass! Men de gånger hon gör det är SÅ värt det!! :) Nör hon väl går så varje ridpass kommer jag börja jobba på att få ihop henne något lite mer, just nu koncentrerar vi oss bara på avslappnat och en lång,låg form utan att stressa ihjäl sig och slängtravare om hon faller ur den, haha TACK än en gång!! :)

2013-02-04 @ 08:50:56
URL: http://anniis.blogg.se
Postat av: Linda

Ha ha, oj, I halsöppningen! Hur lyckades hon med det?

Svar: Ingen aning :P
Josefine Fred

2013-02-04 @ 12:09:58
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Postat av: Tova

Vera sliter också sönder täcken när hon tycker att de är onödiga, därav att hon irpincip alltid går utan. :)

2013-02-04 @ 17:31:23
URL: http://kazince.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0