Dressyruteritt

Red en riktigt trevlig uteritt idag, där jag verkligen hade Mys (min tränare) ord/tips/kritik/råd i huvudet från början till slut. Det som fick allt att släppa var att jag vågade kräva jobb ända från början i skritten. Hon är ju lite från o till på uteritterna, så där får man lite känna av vad man vågar kräva, men idag tog hon de riktigt bra, och gav efter fortare o fortare varje gång i skritten.
 
Red först halter, och sen joggade jag i trav med lite övergångar inslaget. Hon till å med gick med bibehållen form i avsaktningarna, och jag satt som en smäck då jag provade att sitta ner i traven. Hon gick att reglera hur bra som helst, och de kändes verkligen att jag satte tempo, steglängd m.m. och inte hon.
 
På hemvägen körde jag galopptempoväxlingar, och där var hon oxå svinfin. I och med att jag krävt arbete i skritten hela tiden så var hon liksom med på allt, och jobbade såklart bra i alla gångarter. Annars blir jag slapp och kräver inte så mkt i skritten, utan bara trav/galopp. Kändes betydligt bättre idag då jag hade henne med mig hela tiden! Skoj :-) Vi har de lite kämpigt i högergaloppen eftersom jag är sned, och i det varvet sitter jag snett så jag får tänka hela tiden på hur jag sitter. Men bitvis är hon riktigt fin även i den!
 
Bästa B! Imorgon äre dags för dressyrträning igen, tänkte att jag skulle få en filmsnutt o visa hur fin hon blivit oxå :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0