Galoppklättring

Idag var jag omotiverad, igen. Och trött. Orkeslös. Stod emellan intervaller på travbanan och galoppklättring i klätterbacken.. De blev det senaste, vi trotsade stormen och red. Hon var rätt spänd, men lyssnade rätt bra. Väl i backen körde vi tre vändor uppåt, och de gick suveränt. Hon var mycket lugn. :-)
 
På hemvägen kom hon på att det var storm, och då blev hon helt prillig och en ren livsfara egentligen ute i trafiken. I kombination med alla dårar här på ön som inte har nå trafikvett över huvudtaget. Man stormar bara inte förbi en häst när det är blött och blaskigt på vägarna, för det SKVÄTTER! Skulle dom skvätta ner B, vilket dom var jävligt nära ögat att göra ett par ggr kan jag svära på att jag skulle göra allt i min makt för o få tag på reg.numret. Jävla idioter. En gång höll vi på gå omkull för de kom en bil i full fräs och sprutade vatten åt alla håll o kanter, o alla vet ju hur det låter...så B höll på skita ner sig, och då höll vi på halka omkull då hon hamnade upp mot isen o dikeskanten typ. Har varit så SJUKT förbannad idag. Jävlar vad jag har gått igång på de som kört bil, och när dom ser de så saktar ju dom flesta ner. På slutet red jag nästan ut mitt i vägen för o få dom att fatta nånting.. Nästa gång följer äggkartongen med. ;) Bör vara något effektivare än o behöva gorma och grejja.
 
Jaja... :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Att vissa människor saknar sunt förnuft och bara har mage att bete sig.. sjukt

2013-02-26 @ 19:00:21
URL: http://www.saqubeck.blogg.se
Postat av: anni

för det mesta tycker jag bilister tar väldigt bra hänsyn faktiskt.. klart finns det ändå rötägg, och dom hade behövt en hel kartong på rutan!

Svar: Härikring gör dom inte de iaf, kanske 20% av bilarna som tar hänsyn..
Josefine Fred

2013-02-28 @ 10:19:28
URL: http://anniis.blogg.se
Postat av: Lina Holmbom

Här hemma är dom faktiskt trevliga i trafiken, kanske för att det är ganska smal väg. Igår var det faktiskt en kille som stannade och stängde av bilen och väntade till jag skrittat 50-70m innan han startade.. Det var lite lustigt :P

Svar: Haha. Ja, vissa gör sådär. xD Stannar o stänger av bilen. Lite gulligt ;)
Josefine Fred

2013-02-28 @ 15:52:17
URL: http://skrotpiloten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0