Klättring

Det blev klättring idag ändå. Men jag kommer aaaldrig mer ta skritt-backen förrän snön smält bort. Längst upp sjönk Bellie nämligen ner i den stenhårda packade snön, och jag tänkte att nu är det slutet, nu bryter hon benen. Precis när jag ska slänga mig av så börjar hon kravla och ha sig och kommer upp på några sekunder. Fy fan... Men hon var hel och ren i gången och ingenting märktes av.
 
Red vidare bort mot galoppbacken, där hon skötte sig myyycket bra. Hon var väldigt stark och hängig idag, men hemskt lugn och fin, och väldigt lydig om än ofokuserad. Så hon skötte sig väldigt bra under hela ridturen, och hon är så fantastisk som blivit såhär lugn för varje ridtur som gått. Fina fina B.
 
Läste igenom lite Åsiktsinlägg jag skrivit förr.. Fan vad bra jag skriver! Haha, fett kul å läsa ju. Borde skriva mer såna för det är sjukt kul, men jag har inget att skriva om, buhuuu. Så de får bli när de blir liksom. ;)

Kommentarer
Postat av: Viveca Jansson

Vad läskigt! Tur att hon redde ut det och ni kom hem hela.

Svar: Ja fy.. Är glad att hon är såpass välmusklad som hon är i dagsläget för hade hon varit en tanis kanske de slutat värre. :o
Josefine Fred

2013-02-20 @ 08:08:06
URL: http://aceviv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0