Uteritt i snöstorm

Idag var vädret inte särskilt bättre.. Inte när jag skulle till å rida iallafall. De blåste satan. Blev iskall om huvve a la brainfreeze.. Och B hade inte full fokus, men ändå jäkligt bra. Hon försökte verkligen idag, även fast hon hade lite svårt för fokus som sagt, men lyssnade ganska bra osv, och när hon väl gav med sig kändes hon riktigt lösgjord och påverkbar. Trevlig brutta dedär ;) Hon låg på en del i handen osv. men lyckades rida ur det ganska bra. :-)
 
Såg 16 st rådjur på en villatomt oxå, har sett dom där förr.. Dom får mat tror jag. Så himla fint o se när dom är där så många! Önskar att jag hade kameran med mig varje gång..

Kommentarer
Postat av: Camilla Robertsson

Iris har en dotter som bor i s-vall och ska säljas. Om du vet någon som letar en skogsmulle som är kanontrevlig så kan du hojta till :)

Svar: Yes =)
Josefine Fred

2013-02-06 @ 21:42:24
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Lina Holmbom

Vår granne matar dom också..hon visslar på dom så kommer dom, hon har runt 40 stycken som hon matar.

2013-02-06 @ 22:01:04
URL: http://skrotpiloten.blogg.se
Postat av: anni

De e så häftigt när man ser så många! Där jag har hästen finns många vildsvin, tack och lov har jag dock missat en hel hög med dom ;)

Svar: HAHAHA. Asså, de e helt onaturligt för mig att de faktiskt finns grisar som springer omkring fritt i naturen? Helt sjukt ju! :P Haha.
Josefine Fred

2013-02-07 @ 00:12:21
URL: http://anniis.blogg.se
Postat av: anni

Alltså, de e inte vilka grisar som helst heller! stora som stenbumlingar, och SNABBA !! Aggressiva är dom också precis vid kultingtider. Så man får hoppas man sitter på en stor snabb häst! Det är nog enda gången jag hade acceptera att F drar på i värsta travar-traven tror jag ^^, Dom där grisarna har gjort att jag inte vågar mig över andra sidan järnvägen och utnyttja fälten att rida på... Snart blir de väl jägartider hoppas jag hahah! (a) (ja, jag är egentligen världens djurvän, men dom är räliga!)

2013-02-07 @ 08:15:50
URL: http://anniis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0