Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma. :-) Precis duschat och slängt mig i soffan. Visserligen älskar jag ju att ha mycket för mig, men det känns rätt skönt att vara hemma igen. For och jobbade kl 7 imorse, och sen har det varit fullt ös! Slutade runt 20 ikväll, och sen drog jag direkt till stallet, hämtade vatten... och så fick jag värsta målnings-rycket. Målade i 4 timmar, och for sen ner till betet.
 
Väl på betet skulle jag ge Bellis sin mat, men.... de passade sig inte riktigt, för hon är fortf. inte sugen alls att komma i hagen. Den lilla satmaran. Så det slutade med att alla hästarna vart helt sjukt galna och busiga. Dom stegrade, hoppade, sparkade bakut, retades med varandra osv. Haha. Och inte fick jag ta min lilla röding... Men jag hade rätt kul när jag iakttog dom, för dom är så roliga med sina små hyss. Bellie och Quantas har ett speciellt band dom.. och dom är som två 2-åringar. Önskar att det hade varit ljust ute, för då hade jag filmat dom. ;)
 
Hur som helst, fick tag på henne efter kanske 30 min. Allt detdär för att få ge henne lite mat liksom. Jaja, vi får se hur detta utvecklar sig. Under våra 5 år har hon alltid haft perioder där hon absolut inte ska in. Nu vare dock väldigt längesen. ;) Lillpuppan.
 
Imorgon blire mys och trimning av manen som ser förjävlig ut. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0