Hur ofta jag tränar för tränare :-)

"Jag är nyfiken hur ofta du tränar för en tränare och hur pass "beroende" du är av tränare?"

Det går väldigt mycket i perioder,
hur ofta och i vilket gren jag tränar för tränare. Under vinterhalvåret blir det mycket hoppträningar, i regel 1 gång i veckan i grupp. Jag känner att det underlättar en hel del att få allt frambyggt av en tränare, med bra övningar och tips och råd. Istället för att bara lalla runt själv. Visserligen är jag mer avslappnad och tillfreds när jag hoppar själv, men jag får ju inte hjälp på samma sätt. Man behöver nån som påpekar ens olater om de ska hända nåt. ;)
 
Dressyr blir lite nu och då. Ibland kan det gå månader emellan träningar, men ibland får jag ett ryck och tränar varje vecka. Planen för i höst är att komma igång och träna åtminstone 2 ggr i månaden i dressyr, samt hoppträna i gruppen 1 gång i veckan. Men vi får se!
 
Hur beroende jag är.. ja, egentligen fixar jag ju mycket själv, och har jag tränat ett pass för tränare kan jag leva länge på de tipsen och råden, och utvecklas ändå. Men jag vill ju utvecklas mer, tillsammans med min häst, och det är ju så roligt att rida för tränare. Jag suger åt mig som en svamp och vill bara lära mig mer o mer. Men beroende skulle jag inte säga att jag är, det beror på vad man har för mål. Vill man utvecklas mycket och hyffsat snabbt, så är ju en tränare en förutsättning till det. Men är man nöjd med det man kan så är man kanske i mindre behov av tränare. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Tilde

Vad tycker du om Micklem tränset, är det värt att köpa? Tycker det verkar bra men är det lika bra som det låter? :)

Svar: Från början när jag testade det var skillnaden verkligen jättestor! Min häst tog bättre stöd, var lugnare i munnen och gick i en stadigare form. Men nu är det nog ingen större skillnad, hon kan ha dagar när hon är som på vanligt träns ändå. Men, jag är jättenöjd! och jag vet ju att det inte trycker på de känsliga nerver och vävnad som finns runtikring munnen och nacken osv. :)
Josefine Fred

2013-07-24 @ 23:40:20
URL: http://empirebroline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0