Löpning

Var ut och sprang för en timme sen, i spöregnet. Superskönt! Jag var och köpte nya skor idag, och jag är så himla nöjd. Första paret skor som verkligen sitter bra, och inte kommer ifrån LIDL. Ja, jag sprang i ett par lidl-skor förut.. Dom var ju svinsköna. Dock gav dom skavsår varje gång, så jag fick alltid ha plåster för att inte få nå skav då jag sprang. Plus att jag som sagt började få ont i knäna.
Invigde nya skorna ikväll på en tur på 5-6 km, och inte ett enda skav, eller knäont på samma sätt som igår. Suuupernöjd med dom. Ett par Adidas.
 
Jag sprang till Bella där hon står på bete, gav henne mat och lite mys, och sprang sen hem igen. Blev 2,5-3km i sträck gånger två. Och jag var inte ens  törstig när jag kom hem? Mysko. Var inte så särskilt svettig eller slut heller. Kanske dags att öka på tempot lite. ;) Fasen vad fort det går att jobba upp konditionen och orken! Dehär är fjärde turen sen i fredags, och jag orkar jättemkt längre sträckor och har mkt mer uthållighet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Har läst din blogg ett tag nu och jag måste bara säga att jag beundrar verkligen vilket jättejobb du har gjort med din häst!
Hon ser så himla fin ut! Du har verkligen lyckats med en häst där många säkerligen hade gett upp redan från början.
All creed till dig!

Svar: Vad roligt att höra :) Det är såå många ggr jag bara velat ge upp.. Men det var liksom inte ett alternativ. Nu är det sååå värt allt slit :) Tusen tack!!
Josefine Fred

2013-07-30 @ 23:51:47
URL: http://rebeccasridtravare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0