Löpning

Var ute och sprang en sväng efter jobbet förut. Slutade vid 21, och skulle hinna se Bond-filmen som är på 4an som började 21.30, så det var liksom bara att snabba på. Tog 25 min idag, och jag orkade aslänge idag. Tog bara en promenadpaus på ca 40meter, och sen körde jag resten i ett. Jag gissar att det är närmare en halv mil jag springer.
 
Meeeen, jag fick fett ont i knäna. Och nu har jag googlat, och det verkar ju inte alls bra. :o Så.....hm.. Jag tror jag fortsätter några ggr till och känner efter, och sen ska jag till min naprapat i augusti, så då får jag rådgöra lite med honom. Han är super på knäskador. :-)
 
Hur som helst, föregående inlägget ligger under kategorin "Önska rubriken", då det var en läsare som ville se hur en tillsalu-annons för B skulle se ut. Hehe. Och jag var lite elak som inte skrev något i själva inlägget ;-) Sorry!!!
 
Nu är jag äntligen ledig i 2 dgr. :-) Ska ut och rida imorgon en sväng, tror det blir en uteritt. Hoppning på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Lina holmbom

Bra skor är A och o när du är ute och springer, speciellt på asfalt och hårda grusvägar. Jag förstörde mina knän när jag var yngre pga dåilga skor. Fick så kallade "joggingknän" =)

2013-07-30 @ 07:55:09
URL: http://skrotpiloten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0