Varmt....

Oh herremingud. Jag är en innemänniska när de är såhär varmt ute.. Det går ju inte att leva då. Iallafall... slutade jobba runt 14, for sen upp till stallet och rensade bland alla mina salu-saker, och har slängt ihop en hel del i en ikea-kasse och erbjudit 300:- spänn för hela kassen. Hoppas de är som taget. ;) Vill bara bli av med grejjerna.
 
Nu har jag kommit in i en sånhär period igen när jag absolut inte vill ha för mycket saker, bara fina och med BRA kvalité och passform. Väntar på två Schockemöhle-schabrak som jag hoppas kommer till veckan, som jag vet är grym passform på då jag har en av den modellen sen tidigare, Dynamic.
 
Skulle behöva rensa ännu mer, och slänga skiten på skroten. Men det får nog bli en annan dag. Nu ska jag gå och byta om och försöka överleva värmen då jag och E ska ut på äventyr! Ridning blir det inte förrän ikväll då solen gått ner. Tack å lov. :-)
 
Denhär trevliga traven ska vi sträva efter ikväll! ;)
 

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

har du något brunt ponny träns ligger i gömmorna som du vill bli av med är jag intresserad :) även något slags bettlöst.

Svar: Tyvärr :/ inga träns... men tyglar.
Josefine Fred

2013-07-07 @ 17:01:39
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Sofia Spelkvist

okej, nej det vill jag inte ha :P

2013-07-07 @ 19:47:21
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0