Vila

Det blev vila för Bellis idag då jag vaknade upp med ett hjärta som slog fort som jagvetintevad. Och hela jag skakade som agda 89. Kunde knappt göra iordning frukost, och så höll jag på svettas ihjäl. Och så fort jag började stressa på med allt, som jag jämt gör, så blev det tusen ggr värre. Gick och sov några timmar till och sen vaknade jag upp något bättre.
 
Nu är det som de ska igen iaf, men lite hängig i huvudet. Men Bellis fick alltså stå pga detta. Och en vilodag efter två dagars träning kan nog bara vara bra. Hon går uteritt imorgon med M, och sen rider jag henne lör och sön. En uteritt och ett pass på banan är planen.
 
Än så länge har jag hållit min LCHF-diet. Håller mig till saker under 5g kolhydrater per 100g. Men jag hade enormt sötsug idag, höll på dö. Fick typ vräka i mig annat istället, typ sallad och grädde med jordgubbar.
 
Imorgon mina vänner, är det fredag... då jag får äta vad jag vill. Även lördagen. Så vi får la se hur disciplinerad jag är efter helgen. :-) Skulle dock vara spännande att testa dehära 2-4 veckor och se vad som händer, om det händer nåt.
 
Världens bästa totto!
 

Kommentarer
Postat av: My

Men herregud din klenis! Du måste ÄTA! Inte konstigt att kroppen beter sig konstigt om du inte äter ordentligt! LCHF och andra dieter kan säkert funka för de som behöver gå ner och inte rör på sig tillräckligt. Du är helt perfekt som du ser ut och om du själv känner att du vill bli mer fit så träna ist flr att laborera med maten. Din kropp försöker berätta nåt för dig:/.

Usch jag blir alldeles orolig av sånt här:/.

2013-07-05 @ 01:19:19
URL: http://mjeppan.bloggplatsen.se
Postat av: lajna

Säkert pga dieten som din kropp slår bakut :/

2013-07-05 @ 08:56:29
Postat av: Lina Holmbom

Det är vanligt med hjärtproblem med LCHF. Lyssna på kroppen och är du redan stressad skulle inte jag stressa kroppen ännu mer med en diet. Du har väl ändå inget behov av att gå på diet? Kanske är viktigare att få bort stressen.

2013-07-05 @ 10:25:13
URL: http://skrotpiloten.blogg.se
Postat av: Caroline

åh nej, det är lät inte alls roligt! Hoppas det är bättre med dig nu. Se till att äta ordentlig! var försiktig :( Du kanske har järn- eller vitaminbrist, det kan vara värt att åka och kolla upp alla värden. Hoppas du blir bättre! kram

Svar: Ingen fara med mig :-) Järnbrist har jag ju dock haft förr så det kan ju vara läge att kolla upp hu som helst. Tack å kram på dig!! :)
Josefine Fred

2013-07-05 @ 10:42:47
URL: http://solstrands.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0