Smider planer

Sitter här som en nattuggla på jobbet och smider lite planer för mig och min häst. ;) Det är underligt hur pigg jag är bara för att jag är på jobbet? Hade jag varit hemma hade mina ögonlock hängt i backen nu... Men, man blir väl givetvis uppmärksam och alert på ett annat vis när man jobbar natt, med människor. Inte för att jag har några egentliga have to do förrän kl 5-6 imorn...

Hur som helst har jag avanmält mig från hopptävlingarna, och anmält mig till en dressyr istället, samt att några fler är på G. De är dock så långt fram att det känns lite väl att anmäla mig redan nu. Avvaktar lite. Mycket kan hända! ;) Måste dock säga att vad skönt det känns att "slippa" pressen på att hopptävla. Jag inser nu hur dåligt jag går och mår när jag ska träna, men särskilt tävla hoppning. Jag går ju runt med ständig ångest i magen och är RÄDD. Kul va? Nä inte särskilt. Undra varför jag ens hoppar? Fast det vet vi ju, jag tycker ju att det är kul när jag kan släppa rädslan. ;) Men, jag får ta det lite som det kommer, på lek, och ha kul, och så får vi väl se om tävlingskänslan för hoppning vill infinna sig.
 
Iallafall känns de som sagt enormt skönt att inte ha pressen på mig. Och ändå kommer B få komma ut. Det är ett träningspass och en tävling inplanerad för henne med annan ryttare. Premiärturen är imorgon och jag hoppas verkligen att de passar tillsammans. De vore liksom awesome.

Just nu känns det ungefär som om jag kan slänga ut hoppsadeln på annons, SÅ bra trivs jag i dressyrsadeln nu. Men, suget lär ju infinna sig ganska snart efter att kraven släppts på.
 
Sedan har jag och S planerat in ett litet träningsläger i början av juli. DET ska bil jävligt kul! Vilken satsare jag är nu.. massvis av dressyrträningar ska här bli av. Och jag är nog bra rolig jag ibland, impulsiv om inte annat. Det kan svänga VÄLDANS fort här.. men det har ni nog känt av! ;) Har även bokat in träning för en månadstränare oxå i början av juli, de ska bli riktigt spännande, men lite nervis är jag visst... avslöjar mer ju mer vi närmar oss.
 
GUDARS vilken novell detta blev. Hoppas ni njöt! :D
 
 
 

Fina Bellson!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0