Tack mina fina läsare!

Har fått jättemånga bra svar på mitt inlägg igår, eller ja. Alla svar var bra. Tusen tack för att ni lägger ner tid och svarar. Det hjälper verkligen!
 
Jag kan avslöja så mycket som att sedan tävlingen i Jättendal, så kände jag bara att Näe.. vi skippar denna höjd nu och håller oss till lägre ett tag. Och hästen.. hästen behöver en självförtroendeboost. Så jag ordnade med en hjälpryttare som ska prova tävla henne några ggr. Det blev bestämt förra veckan. :-) Jag tänkte sköta lite träningstävlingar och små klasser som 80cm. Men som läget är nu så kommer jag inte ens göra det. Ev. kommer jag få leta någon fler som kan tävla henne då E inte har tid alla tävlingar jag velat ha henne tävlad.
 
Så jag ska försöka leka fram det roliga i hoppningen igen, för det är verkligen inte kul att gå och vara livrädd och ha ångest när man ska hoppträna eller tävla. Å andra sidan finns de som sagt ingen bättre känsla när jag motbevisar mig själv och lyckas. Men det får ta den tid det tar tills jag e trygg och säker igen. :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0