Uteritt

Red ut längs vattnet och ängarna idag med fröken Bus. Red först seriöst i skritt och trav, en massa övergångar med fokus på att hon skulle bära sig själv. Hon var väldigt lyhörd, men gick ju inte i nån vidare form då hon var väldigt tittig då det stormade ute.
 
När vi kom till ängarna fick hon galoppera två små busgalopper, men efter det var det ju typ kört.. hon blev astaggad, och hon vart så himla sur när jag inte erbjöd henne att hänga i min hand. Hon fick hela tiden lös tygel när hon kilade sig fast i handen, så hon kom liksom inte mkt längre än att försöka. ;) På hemvägen fortsatte jag med skritt- och travövergångarna, och la in lite sidvärts oxå som hon lyssnade direkt på. La in lite små tempoväxlingar oxå, men dom är så himla svåra då hon, när hon fått gå på framåt, är svår att få tillbaka då, och då lägger hon sig i handen. Men på slutet så gick dom jättebra, men det var när jag blev mer tydlig och lite sa till henne på skarpen för då höll hon bara på att fjolla omkring med huvve och slå mot handen när jag gjorde en förhållning osv. Och då skärpte hon till sig madame. :-)
 
Var å kikade på S och hennes fina Doris tidigare idag, de tävlade MSV:C. Hur fin som helst var dom! Fotade oxå, men hinner inte fixa bilderna idag då jag ska iväg och jobba mitt andra pass för dagen, vilket är en vaken natt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0