Dressyrhästen! ;)

Red dressyr på lilla Bells idag, och jag var förberedd att hon inte skulle vara sådär superrolig då vi inte haft alltför trevliga ridpass senaste två veckorna. Men hon var hur fin som helst! Travade på riktigt trevligt och rörde sig bra. Lite nonchalant i början av passet men sedan släppte det och jag red tempoväxlingar med sätet på henne. Red övergångar med fokus på att hon ska svara direkt. Gick kanon!
 
Gick sedan över till galopp/halt/galopp/halt. SJUKT JÄVLA KUL! Hon klarade av det utan att flippa. Helt sinnes ju! På bara nåra veckor har hon landat i sig själv, och även jag. Vi börjar hitta varandra mer och mer. Det är även supernyttigt för mig att rida andra hästar, jag som ridit Q nu, och han ger mig en annan känsla vid ridning såklart, och tar jag med mig det jag lär mig på honom till B så hittar vi nya lösningar och metoder. Toppen. :-) Iallafall, hon lyssnar riktigt trevlig nu även i galopp och jag kan alltså sätta henne i halt på 1-3m efter att ha bett om det. Utan att hon flippar. Hon blev lite ivrig ett par ggr och undrade om hon inte skulle få fatta galopp snart, och då blev det en lugn liten resning. Haha. Sötpuppa. Men inte mer än så liksom. :-)
 
Avslutade med att hoppa en linje två ggr, och hon var kalasfin. Haha. Tror minsann jag måste rida ett dressyrpass innan varje hoppass egentligen! ;) Men FY gudars för o hoppa i dressyrsadel!!! De gick INTE. Jag kom inte upp ur sadeln över huvudtaget, haha. Huvva.
 
Ska bli sjuuuukt kul att börja tävla. Fick betalningsbekräftelsen idag så nu äre fritt fram att anmäla oss! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0