Dressyrträning

Red dressyrlektion för My idag. Gick inte så värst bra om man säger så. Jag har haft en väldigt dålig dag, egentligen inget som hänt, men har bara varit full av ångest och inte alls varit glad. Bara velat grina typ, och bägaren håller på o rinna över. Då kanske man över huvudtaget inte ens ska rida. Men oftast vänder det när jag rider lektion, för då får man ju liksom hjälp. Men idag var inte B med mig över huvudtaget, och att jag bara jobbade emot henne med mitt neggo-tänk gjorde ju liksom inte saken bättre.
 
Tänker inte dra värsta storanalysen av dehär passet nu. Vi jobbade kort o gott med att hon skulle ta ställningen när jag bad om det, för hon biter gärna tag ( i höger varv ) i bettet och så börjar jag slita o dra oså blire pannkaka. Men idag lärde jag mig hur jag skulle göra för att få igenom henne. Och det var helt enkelt att inte släppa förrän hon gör det. Jag måste även bli snabbare med eftergift, och tänka på att inte bli kvar i henne i övergångarna.
 
Stryker ett streck över detta pass och tar nya tag tills vi ska rida på måndag igen.
 
B är även allmänt dryg just nu. Kan inte stå still på gången, visar ögonvitorna, är hispig, går i 190km i timmen när vi skrittar hem... den blir nästan 2taktig, alltså nån slags grisepass, och så rullar hon över i trav för att hon springer så fort i skritten. Herregud. De är tur jag lyckas hålla mig lugn och inte gör något förhastat som jag kommer ångra. Denhär hästen är så sjukt tålamodskrävande, särskilt sånahär perioder. Inte kul alls. Men bara att bita ihop och skratta åt eländet. Idag tyckte jag dock synd om My och mina små kompanjoner jag hade med (L och hennes vän), för fy.. jag måste sett ut som rena rama åskmolnet. En riktig näbbgädda.

Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Känner igen de där.
Kan ha såna dagar oxå då ingenting direkt hänt, men mitt humör är inte på topp, vill bara grina, lägga mig i sängen o dra täcket överhuvudet och då är det ingen idé att försöka rida något vettigt ridpass för de slutar oftast skit.

Men såg bilder på er i ett annat inlägg.
Ni är jätte fina. :)

2013-05-08 @ 11:14:20
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0