FILM (Lastning)

Fixade film från sista gången jag lastade henne idag, gick galant! Värre när vi skulle ut. ;) Tror hon var lite nojig då hon gick åt sidan en gång, gled med ena hoven på kanten på rampen och gick ner på kotan.. alltså hela kotan böjdes så hon stod på den en sekund. Så jag hoppas hon inte vrickat till sig eller så.
 
Hur som helst, superdutti tjej! Blir att tränare vidare på detta o underhålla, för jag känner denna brud. ;) Man vet aldrig vad man har att vänta. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Vad fin hon är :)
#skickavidarenätkärlek (om du inte vet vad det betyder så betyder det att du ska skriva en snäll kommentar på 5 bloggar och avsluta med #skickavidarenätkärlek. Denna i sin tur fortsätter med 5 bloggar) Hjälp till att sprida detta. Nellie Berntsson som dragit igång detta för att stoppa näthat

Svar: Tack! =)
Josefine Fred

2013-05-30 @ 18:10:11
URL: http://mazze.blogg.se
Postat av: Louise

Duktig häst! Ett tips är att inte smacka när hon ska backa, då smackning oftast står för att hästen ska gå framåt, kan bli lite missförstånd då. Själv brukar jag säga baaaaaaaacka, och min häst fattar direkt ;)

Svar: Visst är hon! Ja jag vet, har oxå tänkt på det/gått efter det förut.. Men har testat nu och de funkar bra, inga missförstånd hittils. :-D
Josefine Fred

2013-05-30 @ 19:09:27
URL: http://kingofdarkness.blogg.se
Postat av: Sofia Spelkvist

duktiga ni är :D

Svar: Tack! :D
Josefine Fred

2013-05-30 @ 19:30:26
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0