Poletten har trillat ned ;)

Efter gårdagens katastrofala lektion så var jag nu idag taggad på att göra om och göra rätt. Och poletten hade minsann trillat ner för både mig och B, och vi fick till en rätt lyckad ridtur faktiskt. Jobbade med att vara mjuk och konsekvent i min ridning samt att fokusera på en sak i taget och inte be henne om 30 olika saker på en och samma gång, som My påpekade igår. Funkade kanonbra och vi fick igenom ställningen riktigt fint! Jag övade på att vara snabb med eftergiften och inte bli kvar i henne. Visst blev hon taggad och lite springig emellan åt, och var inte överdrivet sugen på avsaktningar, men det gick bra ändå. :-)
 
Nöjd! Ett ordspråk som verkligen är passande tycker jag är att ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man kan.

Kommentarer
Postat av: jessica Pira

Hej Josephine, måste säga att jag har bytt blogg. Bloggar nu inte längre för blogspot, har istället bytt till horseworld.se. Så min nya bloggadress är; www.jessicapira.horseworld.se! :-)
Kram!

2013-05-06 @ 00:54:08
URL: http://www.jessicapira.horseworld.se
Postat av: jessica Pira

Just det, Mina nya pålle Fiona har liknande vita ben och vitt i ansiktet och fux-sto som din, det är lite lika! ;)

2013-05-06 @ 00:55:21
URL: http://www.jessicapira.horseworld.se
Postat av: lina

Det där ordspråket känner jag verkligen igen :) Man trodde man red ett superbra pass själv, sen rider man för tränare och inser att man knappt red överhuvudtaget :P

2013-05-06 @ 09:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0