Det tar sig! + sadelprovning

Red på travbanan idag igen. Bäst att passa på, för snart går det inte att trava nånstans. Det är fortf. mjukt på en del av travbanan så vi kör på! :-) Red massvis av skrittjobb idag. Bakdelsvändningar, bakdelen in, bakdelen ut, och hon blev mjukare och mjukare ju mer vi gjorde. La även in massa halter. Jobbar vidare med min hand, mjuuuk och fin. Inte bli dragande eller hård. Hon är jätteduktig!
 
La in övergångar, trav och skritt. Och nu börjar fröken B bära sig, och vänta på mig. Det tar sig! Jättehärlig känsla. :-) Jag red bettlöst idag oxå.
 
Har provat två Isabell Werth idag oxå. Bara lagt på och hoppat upp i stallgången. De ska provridas i helgen. :-) Men den svarta är bra i balans osv, ligger bra på B tkr jag. Den kändes dock för stor i sitsen och även hård, och bred. Men svårt att säga när man inte ridit i den. Den bruna är mindre i sitsen, kändes skönare men ändå lite bred. Får se när jag ridit i den. Den ligger bra men är ngt för smal, så den ska ett vidare järn i. Den bruna är ca 8-10 år gammal, och den svarta är bara 5 år, så det är ganska stor skillnad på dom (hur bred kanal det är, hur bossorna är "stoppade" osv.)
 
Vore så himla bra om jag trivdes att rida i en sån, för jag vill verkligen ha en luftstoppad. Caprillin gillade jag verkligen men jag tror den kan bli för svängd. Jag ska få låna den igen, för att se en andra gång. Men isabellen ligger bättre på B...
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

tror mest på den svarta.

Svar: Ja den ligger i mer balans då den har ett vidare järn i.. Men jag tror inte jag kommer sitta nå bra i sadeln i vilket fall. :/
Josefine Fred

2013-11-15 @ 21:16:52
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Erika Pettersson

Dressyrsadeln du har/hade ligger den inte bra längre?:/
Sadlar är rena djungeln.

Svar: Jo men jag har växt ur den så den är såld. :/
Josefine Fred

2013-11-16 @ 09:15:41
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0