Dressyrjobb på travbanan

Idag var det tänkt klättring samt jogging på ängen, men då jag glömt telefonen hemma fick jag ändra planerna till travbanan. :-) Så jag och B drog fram lite bommar, skritt jobbsbommar samt travbommar, upphöjda och plana. Som vi sedan gjorde om till galoppbommar.
 
Gick jättebra idag. :-) Fortsätter jobba med mina ben, och mjuk hand = erbjuder inte att hon biter tag i bettet och lägger sig i min hand. Red jättemkt framdelsvändningar och skänkelvikningar idag, och på slutet gick de verkligen kanon i båda varven.

Eftersom bara halva ridbanan är ridbar så blir det mkt fram- eller bakdelsvändningar då jag helst vänder håll istället för att rida runt allt. Om det inte är nödvändigt vill säga. I travjobbet var hon på hugget och inte sådär supertrevlig, men hon hade en sån dag idag. Vidare till galopparbetet som gick super! Hon lyssnar kanonbra för sätet, mjuk i munnen osv. Jag måste bara träna upp min bålstabilitet ännu mera.. Jag faller isär efter halva passet och orkar inte rida takten.
 
Jättefin var hon hur som helst där, och det går verkligen jättefort att få henne lugn efter en galopp nu när jag kan använda benen. Jättekul verkligen, och de känns att hon är trygg med denhär konsekventa ridningen.
 
Imorgon tror jag vi kör på klättring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0