Tävling

Igårkväll satt jag och glodde igenom startlistorna en sista gång, och ser till min förvåning att det är LB:2an jag ska rida, och inte B:3an som jag tränat in! Haha.. ;) Men de gick alltså bra ändå, och jag kom ihåg hela programmet.

På framridningen var hon lite till och från, men mestadels fin faktiskt! Fick till riktigt trevliga längningar, med mer tryck än spring som vi brukar få.
 
Bellie var jättefin på banan idag, hon bjöd till ordentligt och var riktigt ridbar faktiskt! :-) Visst kan man önska mkt mer, men hon blir ofta spänd och går inte riktigt att få kontakt med då, men nu var hon som sagt lydig och lyhörd! :-) Trevligt trevligt. Jag tror vi red vårat bästa program (på banan) hittils, men domaren tyckte annat. Det var ny domare. 59,3% red vi på. Men vi kom i mitten av alla startande, så inte vet jag då om hon dömde lågt överlag. 10 plats av 19 startande blev vi.
 
Nu har jag även kollat på filmen, och jag är supernöjd! Hon ser jättefin ut oxå, som hon kändes. Är faktiskt lite pissed på att jag faktiskt fick en FYRA på mellantraven på långsidan, och en FYRA på halten!! Titta in halten vid domaren på kortsidan, de är den bästa halt jag nånsin gjort i ett program! Den fick jag en fyra för? :S Snacka om nerdömt. Fick 6or, 6,5or och 7or (och 2 femmor) genom hela programmet ända tills mellantraven på långsidan. Då sätter hon 4or....? Jaja, en bedömningssport, absolut. Irriterande hur som helst då de helt klart är godkända moment jag fått så låga poäng på. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Skönt att de ändå gick bra. :)

2013-10-12 @ 14:07:14
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0