Uteritt

Idag red jag samma sväng som i förrgår, där hon var helt galen. Idag var hon jättefin! Lilla fina damen. :-D Hon var lugn och cool i skallen, vilket gjorde henne medgörlig. Sånahär pass behöver vi ibland för att känna hur värt det är att kämpa resten av dagarna när hon är i sin egna lilla värld.
 
Red en massa trav idag, bara jogg, med fokus på en bra takt och tempo, samt att hon skulle vara avslappning. Krånglade inte till det, utan bara höll mig stadig och tydlig med var jag ville ha henne.
 
Avslutade med en galopp i vardera, och inte ens då flippade hon ur. Hon var jättefin! Höll en bra takt i båda galopperna och jag lyckades till och med rakrikta henne, till å med i höger. :-D Där hon annars trycker ut bakdelen. Men inte nu!
 
Och idag var tametusan första ggn på ... nånsin? Evigheter? som jag inte var sned när jag red. Och jag hade inga problem med att slappna av i fötter/ben idag heller, vart aspaff! Jag brukar börja med att pressa ner hälarna, så jag blir jättespänd i benen. Men icke. :-D Satt jätteskönt! De tar sig. ;)
 
Rätt ocharmig bild... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0