Gårdagen

Igår red jag ut med L och Q på en jättemysig uteritt. :-) Alla gångarter. Bellie skötte sig väldigt bra! Hon var väldigt fin i galopperna.
 
De hade kunnat sluta väldigt illa för Linnea dock, för när vi skulle hemåt så galopperade vi en sista sträcka, och jag var först. Hon var ganska långt bakom mig, men då börjar Q att dra med henne, och då går hackamoret sönder, så hon har iiiingenting att hålla i. Jag bara hör hur hon skriker bakom mig, så jag saktar in och hoppas på att Q gör desamma. Och på nåt vis så fick hon stopp på honom. Den stora bilvägen var ca 50 m framför oss..
 
Hur som helst, en trevlig ridtur! :-)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina Holmbom

Fasiken va läskigt.. Det "värsta" jag har varit med om är att tappa vagnen i s-kurvan när jag var ute och körde en vinter ;) Det hade blivit is på skaklarna och när Prisse blev varm så tinade det och lossnade ;)Han stannande som tur var och jag kunde sela om igen =)

Svar: Men fy.. huvva. >.<
Josefine Fred

2013-09-22 @ 08:27:32
URL: http://skrotpiloten.blogg.se
Postat av: Lisa

Var hackamoret från hööks? Har en kompis som var med om samma sak med ett hackamore därifrån och då skulle de ta bort det från sortimentet då de hade fått många klagomål på det.

Svar: Näe Horze.. :/
Josefine Fred

2013-09-22 @ 09:41:28
Postat av: Fia

Men fyyy tusan vad läskigt. Jag har oxå varit med om ett hackamore som gick av, men inte i galopp. Uscha, tur det gick bra .

2013-09-22 @ 22:29:34
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0