Uteritt

Red en uteritt idag på en väldigt spänd Bellabus. Själv var jag sjukt trött och slut i huvudet så beslöt mig för att rida ganska kravlöst. Dock så funkade ju ingenting i princip, och hon funkade nästan bättre när jag krävde av henne. Men det ändrades efter en stund. ;) Hon var spänd, tittig, rädd, tung, bet sig fast i bettet och sprang. Tripp tripp. Ingen trevlig polle idag, haha. Men jag hade som sagt inte den bästa ridkänslan jag heller, så jag kunde säkert ha löst det bättre. Men vi höll oss lugna och sams, och de är väl huvudsaken. Nya tag nån annan dag. :)
 
Har även ställt in två träningar denna vecka. Jag stressar ihjäl mig inombords av att måsta ha ett schema, och att ha 4 tränings/tävlingstillfällen, och bara 2-3 dagar på mig att "göra vad jag vill" på, de funkar inte. Så, de räcker med två inbokade dagar i veckan så kan jag vara spontan och impulsiv som jag gillar, resten av dagarna.

Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Nej gud o stressa runt leder bara till att allt blir pannkaka och dåligt hhumör.

Förstår dig precis var likadan för ett tag sen.
Mycket jobb, stallet o massa annat usch höll på o gå under av stress.

Svar: Ja.. man har för mkt för sig. Men ibland behöver jag en spark i rumpan för att komma på rätt fot igen :-) Bara att ta nya tag.
Josefine Fred

2013-09-10 @ 08:01:58
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0