Lång dag! :-)

Idag har varit en lång men härlig dag. Började med att åka till stallet vid halv 10, och rida ut Bellson på en klättertur varvat med jogging emellan klättringarna. :-) Klättrade två ggr i skrittbacken. Det är perfekt tkr jag! Då har hon fått röra på sig och ändå fått styrketräna lite. Hon skötte sig fint lilla Bellotrix.
 
Sedan var det hem fort, var hemma runt 12. Bakade och grejjade. Igårkväll förberedde jag tårtbotten med maräng, och kardemummakakor med vit choklad. Idag blev det kolakakor, chokladsnittar, vaniljbullar och morotskaka. Sen kom gänget och grattade mig. Men fy så mkt bakverk det finns kvar.. Måste ta upp lite till stallet tror jag, om jag inte vill rulla fram inom kort. Hehe.
 
Nu ska jag dimpa ner i soffan med min man och bara mysa till Biggest Loser, haha. Mitt favoritprogram! Finns då fasen inget som gör mig mer rörd än det programmet. :') Dom är så duktiga!!
 
Herreminje, 23 bast liksom.

Kommentarer
Postat av: fia

GRATTIS än en gång på din dag :) lilljänta ;)

Duktig du är som bakar å grejar, när jag gått ner alla mina kilon ska jag bannemig komma å våldgästa dig å mula i mig lite bakverk ;)

Svar: Tack! Hihi ja du får ta o göra de!! :-D:-D
Josefine Fred

2014-04-08 @ 23:10:55
URL: http://fiajungdalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0