Dressyrtävling LB:3 (Film)

Har då varit iväg och tävlat idag med Bellabus och min kära mor. Bellson var fin på framridningen, men kändes i galoppen trött! Jag ba shit... hon saktade av i galopperna och i volterna hade hon inte så mkt energi att orka bära sig. Jaja, tänkte jag, det får bli som det blir på banan. :-)
 
Väl inne på banan var hon i början motsträvig, så serpentinerna vart t.ex skitdåliga då jag inte fick igenom henne i sidorna elr fick henne med mig, så vägen blev inte så bra. Men sen släppte det, och resten gick skitbra. Jag är jättenöjd med ritten hur som helst! :-D Fick 63,182% och en femte plats, en enda utanför placering. Så det var jättekul!! :-D Hon börjar bli fin i högervarvet nu, och jag börjar få koll på alla delar på både henne och mina egna ;-). Vi fick en 7a på högervolten i trav, en 7a... och vad fick vi på vänstern? En 5,5a... Haha. Den var verkligen dålig (den brukar däremot ligga på 6,5). Men det säger en hel del om hur mkt bättre hon blivit i högervarvet än hon varit tidigare. Duktiga lilla B!


Kommentarer
Postat av: elin

Grattis till placeringen! så kul att se när det går bra för varmbloden :) Kika gärna in på min blogg om mitt lilla varmblods sto :)
Kram! Elin <3

Svar: Tack så mkt!! :) Det ska jag göra. Kram!
Josefine Fred

2014-08-15 @ 20:32:03
URL: http://www.elinbrolin.horseworld.se
Postat av: Moa

Va fina ni är tillsammans! Kul att det går framåt för er, men mycket slit lönar sig i slutändan :)
Kram <3

Svar: Tack snälla :) Ja, det har du alldeles rätt i! Kramar <3
Josefine Fred

2014-08-16 @ 19:52:23
URL: http://www.nattstas.se/moasvardag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0