Hoppning

Jag har faktiskt hoppat fröken Bus idag. :-) Var och fotade hopptävlingar 6 timmar idag på f.m, och sen bar det av till stallet. Inte för att jag var vidare sugen på just HOPPNING, men som variation är det ju alltid bra.
 
Puppan var taggad redan på framridningen, hon kände väl att min puls steg. ;-) Det gick undan må jag säga! Sen kom jag på att jag måste räta ordentligt på överlivet, då får jag tillbaka henne bra. Så vi hoppade ett par väldigt bra rundor. Det var en 2-kombination, en 3-kombination och två linjer med 3 galoppsprång. Jag var optimistisk och satte upp ett 90-hinder, men där tog det stopp haha. Sänkte ner igen och hoppade vidare lite.
 
Det är verkligen inte min grej längre. Jag mår inte bra av att hoppa. Eller, ibland tkr jag ju det är kul? Men, har inte haft något sug alls, och idag var det iaf inte kul. Vi samspelade ju bra på slutet osv så det var inte själva ridpasset som inte kändes bra. Utan det är helt enkelt inte roligt att hoppa längre. Eller så är det i perioder? Vem vet. Ska ev. prova hoppa i grupp igen, för en tränare jag haft tidigare. Som variation, och det är mkt markarbetesövningar där.
 
Köpte btw VÄRLDENS snyggaste schabrak idag. Vilken JÄVLA fullträff om jag får säga det själv! Herreminje vilken snygg tjej ni kommer se här nedan... håll i er så ni inte ramlar av stolen!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0